SpotLageret – Handelsbetingelser, salg og levering

Nedenstående handelsbetingelser for salgs- og levering gælder for alle leverancer fra SpotLageret. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og SpotLageret.

Levering og Priser

Levering af varer fra SpotLageret anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen sker via PostNord.

Prisen for at få sendt din vare til et selvvalgt leveringssted i Danmark er 49 kr. og hjemmelevering 59 kr. Alle priser på e-shop til private er inklusiv moms, men eksklusiv leveringsomkostninger. Moms tillægges på faktura sammen med fragtomkostning.

Leveringstid

SpotLageret bruger dropshipping og alle varer sendes via dropshipper. Varer afsendes hurtigst muligt og ordrer afgivet før kl. 17.00 leveres typisk dagen efter. Generel levering sker indenfor 1-3 hverdage, hvis du ikke høre andet fra os.

Såfremt der skulle være forsinkelser vil du modtage en e-mail herom med angivelse af forventet leveringsdato

Track & Trace

Så snart varen er afleveret hos PostDanmark modtager du et track & trace nummer, så du kan følge pakken.

Risikoen for vare

Risikoen for varer købt hos SpotLageret overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Produktbeskrivelser og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra SpotLageret.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra SpotLageret, skal påberåbes inden 8 dage efter modtagelse. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Skulle et produkt indenfor garantiperioden vise sig defekt som følge af en produktionsfejl, ombytter vi naturligvis. Hvis ombytning ikke er mulig, får du dine penge retur.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter, at du har fået varen leveret.

OBS: For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, SpotLageret har stillet dig i udsigt.

Ved reklamation send da det defekte produkt til os på nedenstående adresse med oplysning om defekten, samt den ordrebekræftelse du modtog som kvittering for købet. Kan du ikke fremskaffe din kvittering for købet, bedes du give os følgende oplysninger:

  • Dit fulde navn
  • Adresse
  • Email adresse eller telefonnummer
  • Dato for køb

Fortrydelsesret

Fortryder du købet, kan du i op til 14 dage sende varerne i intakt emballage retur til os – og få dine penge tilbage. Varen skal returneres i samme stand og mængde som leveret. Plomberede varer kan ikke returneres, hvis denne er brudt. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Returnerer du varer, så send os venligst en mail til info@spotlageret.dk med dit ordrenummer, navn og adresse samt kontonummer. Husk også at vedlægge samme information i pakken. På forhånd tak.

Ved salg til hospitaler og klinikker er der ingen fortrydelsesret.

OBS: Bestillingsvarer tages ikke retur, da bestillingsvarer typisk ikke er let omsættelige varer og derfor er der risiko for at SpotLageret ikke kan afsætte varen til anden side.

OBS

TRYK- OG TASTEFEJL KAN FOREKOMME, SAMT MULIGHEDEN FOR UDSOLGTE OG UDGÅEDE VARER.

Vi gør opmærksom på, at en vare kan være udsolgt og at SpotLageret i dette tilfælde kan vælge at sende resten af din ordre uden denne vare. Du vil i så fald vil blive underrettet pr. email.

Ved køb af både lagervarer og bestillingsvarer vil den samlede ordre blive afsendt når bestilte varer er ankommet.

Tak fordi du har valgt at handle hos SpotLageret.

Med venlig hilsen

SpotLageret

mediaware
Nikolaj Plads 23
1067 København K
Danmark
Telefon +45 71 74 54 72
Email: info @spotlageret.dk

DEN KORTE VERSION AF PERSONDATAPOLITIK

Vi skal bruge dit navn og adresse til levering af varen. Desuden beder vi om e-mailadresse og telefonnummer i tilfælde af, at vi er nødt til at kommunikere angående varelevering. Vi opbevarer oplysninger om ordrebestillinger i 5 år som lovpligtigt. Alle oplysninger behandles fortroligt og gemmes forsvarligt. Som registreret har du altid mulighed for indsigt eller at gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Persondata transmitteres og opbevares krypteret. Læs mere om dine rettigheder som forbruger på https://www.forbrugersikkerhed.dk.

BETALING

Når du betaler med kreditkort over nettet, gælder der de samme betingelser, som når du ellers i hverdagen anvender betalingskort. Når dit kort bruges til betaling over Internettet, er du ikke ansvarlig i videre omfang, end hvis du havde foretaget betalingen i en butik. Hvis betalingskortet er blevet misbrugt over Internettet og du ikke selv har været skyld i misbruget, skal du derfor ikke betale det beløb, der er blevet trukket på kontoen, jf. lov om betalingsmidler (se mere på www.betaling.dk).  Når betalingen er gennemført, sender SpotLageret en e-mail til dig med en kvittering for købet. Kvitteringen indeholder et ordrenummer og en transaktions-ID, som skal anvendes i tilfælde af ombytning eller reklamation. HUSK DERFOR AT GEMME DENNE KVITTERING – GERNE I ELEKTRONISK FORM.

SIKKERHED VED ONLINE BETALING

SpotLageret bruger SSL (Secure Socket Layer) til alle overførsler af følsom information, som f.eks. kreditkortnumre og kundeoplysninger ved betaling. SSL er en sikkerhedsprotokol (krypterings-algoritme), der er designet af Netscape Communications, og giver mulighed for: Sikring af kommunikationsflowet mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet Server (forretningen).

KONTAKT SPOTLAGERET

Du er altid velkommen til at kontakte SpotLageret via mailen privat@spotlageret.dk,  hvis du ønsker at personlige oplysninger skal slettes.

LÆS DEN FULDE PERSONDATAPOLITIK HER